zaterdag 30 juli 2016

Mooie kaartjes voor lieve mensenJuli was een heel drukke maand. Net klaar met studeren, twee weken vakantiewerk en aansluitend meteen starten met mijn stage in het ziekenhuis. Gelukkig heb ik allemaal lieve mensen om me heen die me zo nu en dan helpen met wat groots en wat kleins. Tijd schoot me toen tekort, maar met een beetje vertraging knutselde ik toch enkele bedankingskaartjes in elkaar. Hiervoor gebruikte ik het "Stampin Up Happenings simply created card kit". Deze kreeg ik voor mijn verjaardag van Ellen. Een neutrale kit waar je met de nodige creativiteit toch heel erg verschillende kaarten mee kan maken.


Mijn eerste kaart is voor Mariken. Van haar kreeg ik een grote doos vol met stempels en knutselmateriaal die ze zelf niet meer gebruikt. (Ik zou haar knutselkamer graag eens zien!)
Haar schoondochter Larissa is ook net gestart met haar eigen blog. Binnenkort plannen we een workshop met de scrappende schoondochters. Ik kijk er nu al naar uit! Dan kunnen we samen de schatkist van Mariken uitpluizen! :-)
Mijn tweede kaartje is voor Joost, de man van Ellen. Zo goed als zij kan knutselen, kan hij klussen! Tim en ik zijn onlangs verhuisd. In onze nieuwe living scheen het licht veel te fel. Hij loste dit handig op met een dimmer. Ik heb geprobeerd om in mijn kaartje de hartjes van lichtgeel naar donkerrood te kleuren. Als knipoog naar de reden van de kaart. Onze liefde voor deze twee is echter nooit gedimd! ;-)

Mijn laatste kaart is voor Lex, de papa van Tim. Hij werd op 7 juli 61 jaar. Wegens drukke agenda heb ik hem toen geen kaart kunnen sturen. Omdat hij er wel echt eentje verdient, verzond ik ze twee weken later. Zo blijft zijn verjaardag wel wat langer hangen. Ik heb mezelf voorgenomen binnenkort een middag lang verjaardagskaarten te maken zodat ik er altijd eentje heb in geval van nood. Maar dat voornemen kennen jullie waarschijnlijk wel :-)


15 opmerkingen:

 1. Hey, wat grappig...ik plaats net een kaartje op mijn blog voor jou! Ik ben zo blij met jouw post, geweldig leuk kaartje en het staat hier te pronken! Dank je wel!! En...na de vakantie gaan we zeker eens samen een workshop doen, ik kijk er al naar uit!! Fijn weekend, geniet van de BBQ!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes heb je gemaakt!
  En...Echt die knutsel kamer is een paradijs onder alle kamers. Zo mooi!
  Kijk er al naar uit, samen knutselen en kletsen.
  Voor jou ook veel plezier op de bbq, geniet van het weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toe maar, meteen drie kaartjes tegelijk! De middelste die ken ik, staat hier op de kast te 'shinen'. Al is het kaartje dan voor Joost, ik geniet natuurlijk stiekem mee ;) De bovenste daar had ik al over gehoord en de onderste is echt nieuw voor mij. Gave serie. Leuk dat je met die SU-kit aan de gang bent gegaan. Tot straks xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je ook een blog hebt nu... heel mooie kaartjes heb je gemaakt.
  Misschien zie ik je nog eens bij Elke samen met Ellen en Mariken.
  Fijn weekend, (las bij Ellen dat ze naar jou toe komt vandaag. ;-)
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je leuke kaartjes gemaakt Hannelore....en nog wel drie tegelijk!
  Groetjes en een heel fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke kaarten, mooi gemaakt! Veel plezier bij de bbq en fijn weekend verder!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke kaarten, mooi gemaakt! Veel plezier bij de bbq en fijn weekend verder!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke kaarten, mooi gemaakt! Veel plezier bij de bbq en fijn weekend verder!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kit kreeg je van Ellen! En je bent er goed mee aan de slag geweest!! Leuke kaartjes. En ja, dat voornemen ken ik maar al te goed. Maar het lukt maar zelden moet ik zeggen ;-) Pas geleden was ik, gewoon zomaar, een weekje alleen vrij en toen heb ik wat voorraad kunnen maken! Lief dat Mariken je can wat spulletjes heeft voorzien, altijd fijn om keus te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Hannelore,
  wat een mooie kaartjes en wat ik zo leuk vind, is dat je schrijft voor wie ze zijn en waarom je juist deze kaart aan hen stuurt. Dat maakt het zo persoonlijk! De gedimde hartjes vind ik geniaal bedacht!
  Mooi die kit! Kun je vast een boel kaartjes van maken. En een voorraadje aanleggen is heel handig. Doe ik bij tijd en wijle ook, maar verbaas me altijd hoe kort het voorraadje mee gaat....
  Leuk dat je spullen van Mariken kreeg.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gaaf 3 tal! Leuk om te zien hoe je bent gestart en zo enthousiast. Zo'n kit is in het begin superhandig; je hebt de smaak al goed te pakken. Leueuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie werkjes en lek geschreven. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Welkom in blogland! Je zult het hier vast leuk vinden. De start is alvast goed, leuke kaarten en gezellig dat je Ellen en Mariken als knutselmaatjes hebt. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige kaartjes en gezellige berichtjes erbij. Het is heel gezellig hoor met elkaar knutselen ;)

  BeantwoordenVerwijderen