dinsdag 26 juli 2016

Prille freubelarij


Vrouwen en hun hobby's.

Mijn vriend zag hoeveel plezier zijn mam aan haar blog heeft en spoorde me aan hetzelfde te doen. Hij wil zijn twee lievelingsvrouwen het allergelukkigste hebben. 
Het is ook via haar dat mijn enthousiasme voor 'homemade cards' is ontstaan. Nog voor we elkaar zagen, ontving ik al kaarten. Zo ongelofelijk lief en leuk vond ik het om deze prachtige kunstwerkjes te krijgen. Bij het eerste bezoekje, knutselde ik met veel plezier mijn allereerste homemade card in elkaar. Het leek me ideaal om mijn blog met deze kaart te starten. 
Ik ben helemaal nieuw in de blogwereld en nog een klein beetje onwennig, maar hoop hier vooral leuke tips, creatieve ideetjes en af en toe een complimentje te vinden :-)

PS: Het verhaal van mijn eerste kaart door de ogen van de ontvangster is hier te lezen.

20 opmerkingen:

  1. Wat vind ik dat nou geweldig, Hannelore! Jouw blog. Freubelore. Echt helemaal leuk! En dat eerste kaartje was wel een hele bijzondere. Gekregen tijdens een weekend dat we allemaal nooit meer zullen vergeten. Het hangt nog steeds te pronken op 'mijn' knutselkamer. Heel veel plezier in blogland xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met zo'n "schoonmoeder" kan het bijna niet mis gaan. Leuk dat je zelf een blog begint om ons mee te laten genieten van je freubels.
    Leuke kaart is dit, en Ellen is er superblij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met zo'n "schoonmoeder" kan het bijna niet mis gaan. Leuk dat je zelf een blog begint om ons mee te laten genieten van je freubels.
    Leuke kaart is dit, en Ellen is er superblij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk, dit kaartje zal Ellen zeker en vast veel plezier gedaan hebben!
    Mooie hobby! Je hebt een super mentor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Hannelore,
    welkom in Blogland! Zo leuk dat je je eraan waagt! Je kaart is heel gaaf. En ik had het berichtje van Ellen over je kaartje gelezen. Ellen en ik volgen elkaar al jaren!
    Je kaartje is heel leuk met die kleine envelopjes.
    Blogland is een land zonder grenzen en dat is erg leuk! Ik hoop dat je ervan geniet en dat je ons af en toe gaat verrassen met je creaties.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is superleuk! Ik wist dat het er van ging komen!
    Ik zag je al bij de workshop van Elke. Dat je met zo'n lieve schoonmoeder het ook te pakken zou krijgen, lijkt me evident. Je kaartje is zo lief!
    Eentje om altijd te bewaren. Succes!
    Hoe kan ik volgen? Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Hannelore, wat gezellig jou hier tegen te komen! Geloof me, het levert je zoveel leuke momenten op! Je kaartje heb ik 'live' gezien, al even geleden. Wat vond Ellen dat tof!! Binnenkort gaan we weer eens samen op pad hè, naar Elke...zo gezellig!! Veel plezier met je blog!! Gr-x-jes Mariken

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat gezellig dat je nu ook je knutsels laat zien aan ons, leuk om met je mee te kijken! Mooi eerste kaartje, ik dacht het al te herkennen :-)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kaartje is echt zo briljant bedacht en vooral ook mooi!!!! Welkom in Blogland;ik ben erg benieuwd naard evolgende kaarten die je hier laat zien. Je hebt een fantastische "juf"aan Ellen. Ze heeft veel talent en maakt zoveel moois; jij trouwens ook. Dat zie ik al bij dit juweeltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Welkom in blogland Hannelore :) Wat leuk dat Ellen je enthousiast heeft gemaakt! Ik blog zelf al bijna 6 jaar en nog steeds met heel veel plezier, het heeft me zoveel gebracht. Ik hoop dat je enthousiasme alleen maar groeit! Je eerste post (kaartje) is zeker het bewonderen waard, ben erg benieuwd naar het vervolg!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat je zo bent aangestoken door je (schoon)moeder en dat jullie dezelfde hobbydelen. Ik ben benieuwd wat je laat zien, ik ben je gaan volgen. Ik hoop dat het goed gegaan is, want ik zie geen foto van mij. Jou eerste kaart ziet er goed uit en is leuk met al die envelopjes. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk dat je ook gaat bloggen Hannelore! Het is zo leuk om op deze manier inspiratie op te doen bij elkaar! Veel blog- en freubelplezier. Je eerste kaartje is erg lief, leuk bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Welkom in blog-land. Ik ben aangestoken door mijn dochter, die ook geholpen heeft het blog voor mij op te zetten. In het begin ook onwennig, maar het went al snel hoor. Het is ook ontzettend leuk. Jouw kaartje vind ik heel geslaagd. gezellig zo met de envelopjes. Toppie.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Spannend hé, beginnen bloggen! ik ben zo'n anderhalf jaar bezig. Leuk, verslavend, ... Ook tof om nu en dan eens een blogdinnetje in het echt te ontmoeten! Veel plezier !
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk! En dat ene envelopje net iets anders: super!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Hannelore,
    Via Ellen ben ik bij je komen kijken en gelijk volger van je geworden. Wat leuk dat je ook gaat bloggen!
    Heel veel succes....er zullen vast nog meer leuke creaties van je op je blog komen!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hey Hannelore,

    Welkom in blogland! Ik kende jouw schoonmama al langer van het KKT en via onze blogs maar sinds enkele weken heb ik haar en Mariken ook al een paar keer ontmoet bij 'in 't Woefke' waar ze hun Cats on appletrees stempels kochten... Ik hoop vele mooie dingen van je te mogen zien op jouw blog en ben dan ook meteen volger geworden. Als je ook mijn blog wil bezoeken, zeker welkom! Misschien kunnen we elkaar blijven inspireren! Jouw eerste is alvast een toppertje!
    Wat een leuk idee om in elk omslagje een woordje te stoppen!!
    Tot later alweer,

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi,
    Nou, wij zijn dus de bloggende schoondochters, hihi.
    Leuk eerste kaartje heb je gemaakt.
    Ik heb gehoord dat wij een keer mee mogen naar Antwerpen, lijkt me leuk je eens te ontmoeten.

    Tot blogs/ziens

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Hannelore, leuk dat je ook een blog bent begonnen. We 'kennen' je al een beetje doordat we al verschillende kaarten voor jou op de blog van Ellen hebben gezien. Het is super leuk om het freubelen en het bloggen met elkaar te delen, mijn moeder en ik doen dat ook (zie haar reactie hier boven, Maria V is mijn moeder!). Ik wens je heel veel plezier met deze nieuwe verslaving, want dat gaat het zeker worden. Heel leuk deze kaart, ik ben dol op post met het postthema! Groetjes, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen